Aktuellt


Trevlig sommar!

Vi kommer stänga för semester veckorna 28-30 och vill passa på att önska alla våra besökare en riktigt härlig sommar. Vecka 31 är vi tillbaka utvilade och taggade för en spännande höstsässong.


Den 14 och 15:e augusti ställer vi ut på Nordic Profile Fair i Jönköping. Du hittar oss i monter A07:05. Varmt välkommen!

Här kan du läsa mer om Nordic Profile Fair.


Kontakta oss

Om du har några frågor angående våra produkter eller om du saknar något är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Golfprodukter

Välkommen till PR Tryck i Vaggeryd

Vi är ett småländskt familjeföretag etablerat redan 1979, då som ett legotrycksföretag. I mitten av 80-talet halkade vi in i golfbranschen, som legotryckare av golfbollar. Därefter har företaget efterhand utvecklats till vad det är idag - Sveriges mest kompletta golf-profilföretag!

Med 40 års erfarenhet kan vi med gott samvete påstå att vi kan erbjuda det mesta av det bästa! Med eget tryckeri i huset, där vi har det senaste i maskinteknologi, egen original och reproavdelning samt ett stort varulager, kontrollerar vi alla led och kan därför erbjuda:
- Det mesta i produktväg
- De bästa trycken
- De kortaste leveranstiderna
- störst flexibilitet

Vi har ingen egen uppsökande verksamhet, varför all försäljning sker via återförsäljare. Du som köpare kan gå in i Din golfshop eller kontakta Din ordinarie leverantör av profilprodukter för att göra Dina inköp. De flesta av dessa har våra produkter i sitt sortiment, annars hjälper de Dig gärna att hitta lösningar på dina golfbehov!

Men klicka gärna Dig igenom vår katalog, hämta gärna bilder i vår bildbank, men gör dina inköp och dina förfrågningar till våra återförsäljare.

Tack för förståelsen och lycka till med Din golf!